Kapsolla dhe tymuese në protestën para Parlamentit

Protestuesve që preken nga Unaza e Madhe i janë bashkuar edhe deputetët e opozitës, të cilët ishin duke zhvilluar një takim për buxhetin. Banorët protestojnë kundër shembjes së banesave për ndërtimin e Unazës së Re. Nga hedhja e kapsollave janë lënduar disa efektivë policie.