"Kape", gruaja sjell në jetë foshnjen në korridorin e spitalit

Pas disa ditësh kontraktim pa lindur akoma, Jesica kishte frikë se lindja mund të ndodhte papritur dhe kishte shumë të drejtë. Duke folur në faqen e internetit të Tammy, Jesica tha: "Intuita ime ishte e vërtetë." Jesica nuk kishte kohë as për të veshur këpucët dhe bashkëshorti i saj e dërgoi në spital. Por kur arriti në destinacion nëna e 6 fëmijëve nuk priti për të hyrë në sallë. "Unë u ula dhe mund të ndjeja kokën e tij duke u rënë mbi dorën time. Shikova bashkëshortin tim dhe thashë: 'Travis e kap atë!'