Kanistrat, 1001 ide arredimi

Elegante dhe praktike, kanistrat e kashtës janë perfekte për arredim të brendshëm, por edhe të jashtëm. Mjafton pak fantazi dhe këto aksesorë, mund të kthehen në objekte të çmuara.