Kalendari ‘hot’i bamirësisë, atletët pozojnë nudo

Atletët nga e gjithë bota janë zhveshur për një kalendar të nxehtë për të ndihmuar në mbledhjen e parave për bamirësi. Duke përfshirë kampiontët e mundjes, balerinë, kalorës, sportistë pozuan nudo në disa vende të ndryshme në Varshavë, Poloni. Fotografitë janë reazlizuar për të mbledhur para për këpucë, veshje dhe paisje për atletët e rinj të pafinancuar.