Kalabria që nuk njihnit

Kalabria, një rajon me mijëra pamje dhe natyrë ende të virgjër. Plazhe të mrekullueshme, kodra të ëmbla, pyje dhe burime të pambarimta uji, verë e mirë dhe gastronomi e shkëlqyer, pa llogaritur kryeveprat e panumërta artistike që mund të admirohen, shenjë e një të shkuare dhe një të tashme për t’u jetuar.