Kafshë të tilla me siguri nuk keni parë

Një fotograf udhëtoi botën që kapte në foto disa kafshë që rrezikojnë të zhduken shumë shpejt. Në librin e tij , fotografi i mirënjohur Tim Flach ka dokumentuar projektin e tij disa vjeçar. Këto janë disa nga kafshët që ai ka fotografuar, ku bien në sy edhe mimikat e veçanta dhe të habitshme të tyre.