kafeneja 3D

Një lokal çaji që të ofron pamje 3D, ushqim artizanal italian të pjekur dhe një përvojë shumë të mirë kafeje, duket padiskutim si kafeneja e teknologjisë së fundit.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47