Juventus kampion edhe jashtë fushave

Martina Colomba, 42 vjeçarja italiane e cila ka eksperimentuar në shumë fusha të jetës, si në kinematografi, televizion dhe modele njihet për fanatizmin e saj për skuadrën italiane të Juventusit. Edhe pse në 2004 ajo ishte e martuar me ish lojtarin e Milanit, Alessandro Costacurta, ajo nuk i ndryshoi shijet e të bërit tifo.