Ju ka shkuar dita keq?! Ka dhe më keq

Ndonjëherë kur ju ndodh të digjni tostin, të humbisni autobusin tuaj ose t'ju zërë shiu në rrugë, është e lehtë të mendoni se po kaloni një ditë të pafat. Por disa njerëz kanë pasur një ditë më të keqe se ti dhe këto fotografi qesharake e provojnë.