Jeta e princit, të Bruneit

Vendi i vogël i Bruneit, i fshehur në ishullin e Borneos, dëgjohet shumë pak nëpër botë. Por ajo që dinë të gjithë, është që princi i këtij ishulli nuk ka turp ta tregojë me mburrje pasurinë e tij. Princi 26 vjeçar, Madhëria e Tij Princ Abdul Matin, ka 733.000 ndjekës në Instagram që shohin se çfarë luksesh zgjedh ai për të shijuar jetën. Babai i tij, sulltani Hassanal Bolkiah, ka 5 djem dhe 7 vajza, si dhe një pasuri prej 20 miliardë dollarësh.