Jay-Z dhe Beyoncé, në sallat e muzeut të Louvre-it, Paris

Çifti i famshëm i muzikës kanë zgjedhur muzeun e Luvrit në Francë për të xhiruar klipin e këngës 'Apeshit', e cila po prezantohet edhe në turneun botëror të tyre me titull 'On the Tour II'.