Java afrikane në fotografi

Një seleksionim i fotove më të mira nga mbarë Afrika dhe afrikanët në mbarë botën për javën që po lemë pas.
Asgjë nuk është e pamundur
28/11/2017 - 21:17
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15