Java afrikane në fotografi

Një seleksionim i fotove më të mira nga mbarë Afrika dhe afrikanët në mbarë botën për javën që po lemë pas.
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53
Të pasme "shkëlqyese"
15/05/2018 - 10:09
Parking katastrofal
15/05/2018 - 08:16
Fantazia nuk njeh limit
14/05/2018 - 13:09