A janë këto fotografitë më mahnitëse të dasmave?

Këto fotografi mahnitëse tregojnë çiftet duke realizuar dasmat e tyre në destinacione të ndryshme në të gjithë botën, me sfonde që vargjet malore dhe madje edhe Rrugën e Qumështit. Imazhet janë përzgjedhur si pjesë e përzgjedhjes vjetore të 'Junebug Wedding' të fotove më të bukurua të dasmave në të gjithë botën. Ndërsa në konkurs janë dorëzuar rreth 5000 fotografi.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47