Ja si dukeshin dikur disa nga divat e muzikës Pop

Po ju prezantojmë sesi dukeshin disa nga këngëtaret më të famshme të muzikës pop, dhe sesi duken aty sot. Shfletoni fotogalerinë.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53