Ja si do të dukeshin foshnjat e superheronjve

Personazhet më të dashur të librave komikë janë bërë baballarë dhe ne kemi mundësinë të shohim se si do të dukeshin super-bebet e tyre. Pikturat janë realizuar nga artisti Eduardo Lucas Nascimento ku ai shfaq një përmbledhje të punës së tij rreth super-bebeve, të cilët ngjajnë shumë si baballarët e tyre.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47