Ja si COVID-19 ka boshatisur të gjithë globin

Përhapja e COVID-19 në të gjithë botën ka paralizuar të gjithë jetën e njerëzve në të gjithë shtetet. Ajo ka boshatisur të gjitha rrugët, teksa qytetarët qëndrojnë në shtëpi si masë parandaluese për përhapjen e saj. Deri më tani në të gjithë globin janë regjistruar mbi 200 mijë të prekur dhe mbi 8 mijë viktima.
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33