Ja disa momente pikante nga viti 2017 i Rita Orës

Ajo ka gëzuar një vit jashtëzakonisht të suksesshëm, pas kthimit të saj shumë të parashikuar në skenën muzikore. Rita Ora duket në humor të mirë, ndërkohë që ndau disa foto që shënojnë disa prej momenteve të saj më të bukura të 2017 në Instagram për të festuar fundin e 2017 dhe për të parë përpara Vitin e Ri.
Ja ku jeton Kim Jong-un
02/06/2018 - 10:45
A më bën një xhiro?
01/06/2018 - 08:51