Ja disa alternativa të këndshme për tu stërvitur

Na është mërzitur palestra? Për fat të keq, për të humbur peshë ne duhet të hamë më pak dhe të lëvizim më shumë. Për fat të mirë ekzistojnë alternativa larg palestrës. Këtu janë disa prej tyre, për tu stërvitur në mënyrë të këndshme.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17