Ja çfarë preferon Belen Rodriguez

Ta harrojmë për pak çaste Belen Rodriguez në skenë: në jetën e përditshme apo për evente të vogla, showgirl argjentinase preferon të veshë fustanet e shkurtër. Paraqitje prej Lolite dhe këmbët në plan të parë, mesa duket pasioni i saj janë lulet.