Ja çfarë ndodhi jashtë dyerve të parlamentit

Një seancë e qetë plenare, ashtu siç ka disa kohë që po zhvillohen qetësisht dhe për këtë meritë ka opozita që nuk shkon në parlament. Të gjithë kanë mundësinë për ta ndjekur seancën live, por atë që nuk mund ta shihni dot (jashtë dyerve të parlamentit), po jua servirim në foto.