Ja 31 personat me te kerkuar ne Shkoder

Policia e Shkodrës publikon fotot e personave më të kërkuar në këtë qark dhe fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojnë Policinë në numrin pa pagesë 112, apo aplikacionin "Komisariati dixhital", duke ju garantuar anonimatin. Janë 31 persona te shpallur ne kerkim nga et cilat tre jane dhe te denuar me burg per jete.