Ja 10 vendet përrallore për të ‘shpëtuar’ nga i nxehti

Vapa përvëluese e stinës së verës erdhi. Nëse ëndërrojmë për vende të freskëta ku të ‘fshihemi’, ja dhjetë lokalitete të Europës, të cilat, falë pozicionit gjeografik dhe klimës së favorshme kanë temperature më të durueshme dhe pamje spektakolare.