Instalacioni, demokratët "fusin në burg" Ramën dhe Dakon

Të rinjtë demokratë i janë afruar sheshit para kryeministrisë ku pritet të zhvillohet ehe protesta e 8 kombëtare e opozitës së bashkuar. Të rinjtë shihet që në duar mbajnë një instalacion, sikur kryeministri Edi Rama dhe kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako janë futur në burg. Ndonëse policia pak më parë u përpoq t’ua hiqte të rinjve demokratë mjetet e protestës, ata vijojnë qëllimin e tyre. FOTO: LSA