Imazhet qesharake të shkrepura gjatë dasmave

Dasma do të duhej të ishte dita më e veçantë e nuses dhe dhëndrit, megjithatë gjatë ceremonisë dhe realizimit të fotografive me miq dhe familjarë, ekzistojnë mundësi të mëdha që disa prej fotografive të shkrepen në momentin dhe vendin e duhur që në shikim të parë duken shumë qesharake. Shikoni këto foto të çuditshme të shkrepura gjatë dasmës.