Imazhet mahnitëse që garuan në konkursin e fotografisë

Nga majat e mjegullta në Kinë, te në një ylber mbi Arizona, ishin fotografitë mahnitëse që morën pjesë në konkursin e fotove panoramike “Epson International Pano”. Në konkurs u ftuan të marrin pjesë fotografë profesionistë dhe amatorë, të cilët u përfaqësuan me fotografitë e tyre më të mira të peizazhit, për garën e vitit 2017.Hidhini një sy imazheve më mahnitëse, që morën pjesë në këtë konkurs.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47