Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05