Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Magjia e të jetuarit vetëm
10/03/2018 - 19:24
Taksia e së ardhmes!
09/03/2018 - 21:05