Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Studentët mësim në Gjimnaz
30/01/2019 - 14:07
Kafshët "përtace"
27/01/2019 - 19:30