Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01
Gruaja-'kameleon'
07/03/2019 - 18:58