Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05