Iluzion optik!?Zbulojmë sëbashku

Ndonjëherë truri nuk mund t’i besojë syve, dhe kjo është që ne e quajmë iluzion optik. Bright Side në këtë foto galeri na sjell 22 imazhe ideale së bashku me një pamje nga prapaskena. Një arsye më shumë për të shtuar pse nuk duhet t’i besoni fotografive të përsosura.
Një bomber si Simone Zaza
18/12/2017 - 22:02
SHBA, treni rrëzohet nga ura
18/12/2017 - 18:57