Ilir Meta i ndan gjelin fëmijëve jetim

Presidenti Ilir Meta ka vizituar shtëpinë e fëmijës "Zyber Hallulli" në Tiranë në kuadër të festës së vitit të ri. Presidenti shoqërohet nga kapiteni i Kombëtares kuqezi, Ansi Agolli. Meta: Më shumë vëmendje dhe dashuri për fëmijët jetimë. Fëmijët jetimë i kanë gjithmonë dyert e hapura në Presidencë. Festat e fundvitit, janë ditë reflektimi dhe solidariteti.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35