Ilir Meta i ndan gjelin fëmijëve jetim

Presidenti Ilir Meta ka vizituar shtëpinë e fëmijës "Zyber Hallulli" në Tiranë në kuadër të festës së vitit të ri. Presidenti shoqërohet nga kapiteni i Kombëtares kuqezi, Ansi Agolli. Meta: Më shumë vëmendje dhe dashuri për fëmijët jetimë. Fëmijët jetimë i kanë gjithmonë dyert e hapura në Presidencë. Festat e fundvitit, janë ditë reflektimi dhe solidariteti.

FOTOGALERI TJERA

Kuvendit "i vijnë ngjyrat"

02/09/2019 - 20:36

Kukësi-Laçi përmes fotove

01/09/2019 - 20:32

"Hiti" i vjeshtës

31/08/2019 - 14:56