Ilir Meta i ndan gjelin fëmijëve jetim

Presidenti Ilir Meta ka vizituar shtëpinë e fëmijës "Zyber Hallulli" në Tiranë në kuadër të festës së vitit të ri. Presidenti shoqërohet nga kapiteni i Kombëtares kuqezi, Ansi Agolli. Meta: Më shumë vëmendje dhe dashuri për fëmijët jetimë. Fëmijët jetimë i kanë gjithmonë dyert e hapura në Presidencë. Festat e fundvitit, janë ditë reflektimi dhe solidariteti.
JLO 50 vjeç, diva nuk ndalet
25/07/2019 - 11:18
Bën nxehtë
22/07/2019 - 18:57