Çifti realizon dasmën që bëri xhiron e botës

'Dasma e bardhë' mori kuptim nga një çift që i dha fund beqarisë në kushte shumë të këqija të motit, duke refuzuar ti përkulen Bishës nga Lindja. Jemma Sëainston-Rainford dhe Steven Lucock planifikuan martesën e tyre si në përralla të mërkurën më 28 shkurt në Treehouse Alnëick në Northumberland, por një gjë që nuk llogaritën ishte dëbora e madhe dhe temperaturat nën zero. Por pavarësisht kësaj çifti anglez vendosi të zhvillojë ceremoninë duke e bërë ditën më të lumtur të jetës së tyre akoma më të veçantë. Fotografitë e dasmës së zhvilluar në mes të dëborës bënë zhiron e botës.