I nxehti në Shqipëri, qytetarët gjejnë "prehje" nëpër çezma

Vala e të nxehtit ka përfshirë edhe vendin tonë gjatë ditës së sotme. Këto foto të ofruara nga LSA tregojnë qytetarë të ndryshëm që freskohen edhe në vende publike. Megjithatë, ditë edhe më të nxehta pritet nga e mërkura dhe e enjtja duke shkuar në 39 gradë. Instituti i Gjeoshkencave në raportet ditore bënë të ditur se në këto vlera do të mbetey java, pavarësisht se do të ketë prezencë të lehtë të reshjeve në qarqet: Shkodër, Kukës, Dibër dhe Gjirokastër.