I dinit talentet e këtyre personave të famshëm?

E dini se të famshmit arrijnë të fshehin dhe talente të tjera përvec atyre që dihen? Ose ndoshta mediat nuk përqëndrohen në gjëra të tjera rreth tyre. Në këtë fotogaleri do të zbuloni se si këngëtarë apo aktorë të ndryshëm zotërojnë talente të tjera si piktura për shembull.