I çmendur pas Interit

Marrja e presidencës së Interit ka çmendur djalin e presidentit zikaltër, Steven Zhang që ka një pasion të madh për makinat dhe në makinën që ka aktualisht i ka paguar 2.3 milionë euro “Pagani Huayra” për ta përshtatur me ngjyrat e ekipit të tij, duke shtuar këtu dhe stemën e Interit dhe citimin” Nerazurra”.