Hoteli i parë lundrues mbi ujërat e Arktikut

Keni menduar të shikoni spektaklin që ofrojnë ato që quhen "Dritat e Veriut"? Tashmë mund të pronotonin në hotelin lundrues në ujërat arktike të lumit Lule në Suedi. Ajo është konsideruar një ndër hotelet më luksoze dhe të çuditshme në të njëjtën kohë.