Horrori i luftës së Vietnamit sillet me ngjyra

Një sërë fotografish bardh e zi të Luftës së Vietnamit kanë ardhur për herë të parë me ngjyra. Imazhet tregojnë sesi ushtarët amerikanë sulmojnë imazhet e Vietcong-ëve duke mbajtur automatikë, të plagosurit amerikanë që po ndihmohen nga një helikopterë dhe helikopterë të ushtrisë amerikane që ofrojnë mbështetje për trupat tokësorë. Pamje të tjera tronditëse tregojnë gra dhe fëmijë të në një kanal me baltë për ti shpëtuar sulmeve të Viet Cong-ëve
Një baba ‘super’ si ky
14/02/2019 - 08:24
"Ringjallet" Skënderbeu
11/02/2019 - 21:21