Heronjtë që luftuan me flakët

Zjarri që përfshiu një ditë më parë fabrikën e riciklimet ka nxjerrë në pah edhe punën edhe zjarrfikësve. Ata mund të quhen heronj të vërtetë pasi arritën që të vendosin në kontroll dhe të shuanin flakët që përfshinë fabrikën e riciklimit të mbetjeve. Për orë të tëra ata luftuan me flakët, duke rrezikuar dhe jetën e tyre.