Heronjtë e fëmijërisë, të moshuar

Keni menduar ndonjëherë se si do dukeshin heronjtë e filmave vizatimorë të moshuar? Mbase jo, por artistja ruse Lesya Guseva e ka një ide dhe këto ide i ka hedhur në letër, falë vizatimeve shumë zbavitëse