Hëna e plotë e gushtit "transformon" Greqinë

Hëna e plotë e verës ka "transformuar" me magjinë e saj Athinën, Selanikun dhe pjesë të tjerë të vendit. Mijëra njerëz u mblodhën në zona të hapura arkeologjike dhe jo vetëm për të shijuar magjinë që hëna solli mbrëmjen e djeshme.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47