Hekurudhat më 'skenografike' në botë

Treni dikur konsiderohej si një mënyrë e shpejtë për të udhëtuar dhe e sigurtë. Sot, siguria mbetet, por ky mjet transporti konsiderohet i ngadaltë. Megjithatë treni ofron disa pikëpamje shumë të vlerësuara nga udhëtarët që dashurojnë panoramat dhe që nuk e kanë me shumë shpejtësi. Ja tek janë 10 hekurudha të kahershme të cilat ofrojnë panorama mahnitëse dhe jashtë të zakonshmes.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17