Hawai, tërmet 6.9 ballë gjatë shpërthimit të vullkanit Kilauea

Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35