Gruaja lind në korridorin e spitalit, pamjet të lënë pa fjalë

Një grua ka lindur fëmijën e saj në korridorin e spitalit. Nëna e pesë vajzave më në fund ka sjellë në jetë një djalë që e pagëzoi me emrin Max. Fotot që tregojnë momentin e lindjes janë bërë publike dhe po bëjnë xhiron e botës.