Greqia në alarm, frikë për atentat ndaj Erdogan

Shërbimet e antiterrorit kanë arrestuar 9 persona me origjinë turke, pas bastisjeve të banesave në zonat Neo Kosmo dhe Kalithea në Athinë. Dyshohet se po përgatisnin një akt terrorist gjatë vizitës së presidentit turk Erdogan që pritet të realizohet ditët e ardhshme. Dyshohet se të arrestuarit janë 8 meshkuj dhe një femër që kanë lidhje me partinë kurde DHKP-C