Greqi, përleshje midis ekstremistëve të djathtë dhe refugjatëve

Policia greke ka përdorur forcën për të larguar qindra refugjatë dhe emigrantë që protestonin prej ditësh në qendër të Mitilinit, në ishullin Lesbos.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53