Gratë më të fuqishme në politikë

Në të gjithë botën ka gra që arrijnë të çajnë terrenin e vështirë mashkullor të politikës, për t'u zgjedhur presidente dhe kryeministre. Ne njohim vetëm disa prej tyre, ato që janë më të pushtetshme, si Angela Merkel. ose Theresa May, por do të befasoheni kur të shikoni edhe shumë gra të tjera në këtë listë.